Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور حقوقی وزیر ورزش ضمن با تاکید بر اینکه در حوزه بیمه ورزشی نباید به بیمه حوادث بسنده کرد، گفت: باید در حوزه بیمه ورزشکاران و مربیان تلاش کرد. باید نوع خدمات بیمه ورزشی را تقویت کنیم زیرا این موضوع دغدغه وزیر ورزش است.

یه گزارش ایران اکونومیست، بنیامین شکوه‌فر روز پنجشنبه در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون پزشکی ورزشی که در محل آکادمی ملی المپیک مجموعه ورزشی انقلاب تهران برگزار شد، اظهار داشت: نقش ویژه فدراسیون پزشکی ورزشی در ارتقای ورزش را نمی‌توان نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فدراسیون نقش شتاب دهنده‌ای را در ورزش کشور ایفا می‌کند.

وی با ابراز امیدواری از ادامه این نقش و این ویژگی فدراسیون با ظرفیتی که داراست، گفت: تلاش این است که ورزش کشورمان روز به روز پله‌های ترقی را طی و با ظرفیت بیشتر رو به جلو حرکت کند.

شکوه‌فر یادآور شد: آنچه در فدراسیون پزشکی شاهد هستیم نوعی تضمین روانی به ورزشکاران به‌خصوص در ورزش‌های قهرمانی است.

معاون حقوقی وزیر ورزش با تاکید بر اینکه ورزش با کمک و دست به دست هم دادن همه در سراسر کشور می‌تواند روزهای بسیار شکوفایی را در آینده شاهد باشد، تصریح کرد: در راستای تحقق این امر، در سفرهای استانی دولت سیزدهم به مراکز استان‌ها بسنده نمی‌کنیم و به شهرها و روستاها می‌رویم تا دغدغه‌های آنان را جویا و عیب‌یابی کنیم. به خصوص تلاش می‌کنیم در صورت بروز حوادث ناشی از ورزش در کنار ورزشکاران باشیم.

وی در خصوص بیمه ورزشی خاطرنشان کرد: در خصوص افزایش سرانه عضویت باید اجازه داد در هیئت رئیسه  و با مشورت وزارت ورزش به جمع‌بندی خوبی برسیم تا این موضوع حاشیه ایجاد نکند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بنیامین شکوه فر ، وزارت ورزش و جوانان ، فدراسیون پزشکی ورزشی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بنیامین شکوه فر وزارت ورزش و جوانان فدراسیون پزشکی ورزشی فدراسیون پزشکی بیمه ورزشی شکوه فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۰۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!

به گزارش "ورزش سه"، سازمان لیگ فوتبال عصر امروز در خبری عجیب اعلام کرد که عبدالله ویسی سرمربی فولاد خوزستان به دلیل مصاحبه‌ای که بعد از بازی با آلومینیوم اراک انجام داد، مبلغ 2 میلیارد تومان جریمه نقدی شده است!

این تصمیم در شرایطی گرفته شده که سازمان لیگ هفته گذشته در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در صورت انجام مصاحبه از طرف فعالان در تیم‌های مختلف و درباره موضوعات غیرمرتبط با فوتبال آنها با محکومیت‌های سنگین مواجه می‌شوند. چنین تصمیمی در هیئت‌رییسه سازمان لیگ مصوب شد و بعد از آن به اطلاع رسانه‌ها رسید.

مساله اصلی اما این است که سازمان لیگ در صورت مشاهده تخلفی از سوی مربیان و مدیران و بازیکنان شاغل در باشگاه‌ها ، باید این اتفاق را به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گزارش کند و آنها در خصوص تخلف رخ داده، تصمیم بگیرند و حکم بدهند.

در ماجرای حکم عجیبی که برای عبدالله ویسی سرمربی فولاد صادر شده اما قانون رعایت نشده است؛ سازمان لیگ در شرایطی روی خروجی سایت رسمی خود خبر از جریمه دو میلیارد تومانی عبدالله ویسی داده که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال هیچ اطلاعاتی از این ماجرا نداشته و گواهی این ماجرا هم عدم اطلاع‌رسانی در این خصوص روی سایت فدراسیون فوتبال است.

این در حالی است که کمیته انضباطی ساعتی بعد از مصاحبه عبدالله ویسی با انتشار خبری این سرمربی را دعوت کرد تا درباره گفته‌های خود پاسخگو باشد. با توجه به فشردگی مسابقات لیگ برتر هم حضور ویسی در جلسه انضباطی این کمیته به بعد از بازی‌های هفته بیست و پنجم لیگ برتر موکول شد.

یکی از اعضای کمیته انضباطی در این خصوص به خبرنگار ما اعلام کرد که پرونده عبدالله ویسی در این کمیته مفتوح است و هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است. از طرف اعضای کمیته انضباطی از ماجرای جریمه دو میلیارد تومانی که توسط سازمان لیگ ابلاغ شده بی‌اطلاع هستند! حتی قرار است ویسی بعد از دیدار فولاد مقابل تراکتور به کمیته انضباطی برود و در خصوص اظهاراتش پاسخگو باشد.

از طرف دیگر صدور حکم تنبیهی برای افراد شاغل در فوتبال فقط توسط یه رکن قضایی فدراسیون فوتبال امکان‌پذیر است؛ کمیته‌های انضباطی، اخلاق و استیناف سه رکن قضایی فدراسیون هستند که تنها نهادهای تصمیم‌گیر و صادر کننده احکام در صورت مشاهده تخلف هستند. پس به عبارت بهتر می‌توان گفت که سازمان لیگ با وجود مصوبه هیئت‌رییسه این سازمان در خصوص برخورد با مصاحبه‌ها و بیانیه‌ها از نظر قانونی نمی‌توانسته حکم صادر کند و همین مساله هم باعث دلخوری مسئولان کمیته انضباطی شده است.

با همه این تفاسیر باید منتظر ماند و دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی پیرامون سنگین‌ترین جریمه نقدی تاریخ فوتبال ایران برای عبدالله ویسی رخ می‌دهد. بی‌شک حضور ویسی در جلسه کمیته انضباطی که چند روز دیگر برگزار می‌شود، خیلی از موضوعات را روشن خواهد کرد و به نظر می‌رسد خیلی زود شاهد صدور حکم واقعی از سوی یک رکن قضایی درباره سرمربی فولاد باشیم.

دیگر خبرها

  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است/ ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان دوره‌ای با شکوه باشیم
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه